Acasă » Envirotabs » Envirotabs este atestat RAR

Envirotabs este atestat RAR

Reclame

De cateva zile circula pe internet ( in cercuri restranse bineinteles ) un film- reclama platita in care un sofer de la RAR testeaza pastilele Envirotabs iar rezultatele arata miraculos de bine.

Sunt tare curios daca RARul romanesc va autentifica rezultatele care apar in acest film oferind prin asta garantia ca pastilele Envirotabs chiar ajuta la scaderea consumului .

Cu greu am gasit acest film ( il aveti mai jos ) si sunt curios daca cineva ar putea sa-l ia ca pe o atestare RAR in loc de o reclama platita ( ceea ce si este )

 

 
Sunt curios de asemenea daca distribuitorii Envirotabs care au platit cate 150 de lei pentru testarea Envirotabs la RAR il vor lua de bun pentru a-l prezenta viitorilor clienti ca si o garantie RAR .

anuntrar

Reclame

7 comentarii

 1. Ade Tol spune:

  O sa vedem ce mai spui cand va fi finalizat testul RAR, chiar sunt curios atunci cum vei mai reusi sa-i dezinformezi pe cei superficiali despre EnviroTabs.

  • enviroscam spune:

   Pana una alta chiar nu stiu cine e cu dezinformarea domnul meu, absolut tot ce am afirmat pe acest blog este foarte usor de verificat si controlat.
   Sincer astept cu enorm interes sa vad daca RAROM atesta faptul ( neatestat nicaieri in lume de atatia ani ) ca Envirotabs scade garantat consumul autoturismelor indiferent de situatie.
   Multumesc pentru vizita.

   • mog spune:

    Sa ti dea oamenii astia aspirine pt 2 3 luni gratis, sa le testezi si apoi sa ne zici rezultatul.
    Pana atunci tot ce spun ei pe aici (ca e bun si functioneaza) nu merita crezut.

  • enviroscam spune:

   S-a facut si luna Iunie deja iar atestarea RAR intarzie desi a fost promisa distribuitorilor din luna Martie. Pana la urma cine este cu dezinformarea domnule Ade Tol ?

 2. […] combustibil, nu? Dar nu e nimic mai fals. Cei de la Envirotabs se laudă că au primit certificare RAR, că au primit premiul Nobel în 1973, că au brevet în […]

 3. Costel spune:

  iluzii ca si minunile facute de …moaste !

 4. costel spune:

  Conform art.215 Cod Penal alin.1, inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un folos material injust si daca s-a pricinuit o paguba, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 12 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ma gasesti aici

%d blogeri au apreciat asta: